Tjänster

I vårt digitaliserade samhälle har vi tillgång till oerhört mycket data. Det har i sin tur stor påverkan på många människors arbetssätt. Vilken data kan förbättra just din verksamhet? Vilka KPI:er, även kallat nyckeltal, är betydelsefulla och vilken data bör ni följa upp och lära er av? Där kommer vi på QBIM in i bilden. Vi hjälper er med dataanalys och datadriven affärsutveckling för att ni ska få de rätta och mest betydelsefulla insikterna.

Vad är just ditt företag i behov av för hjälp?

Vi har delat in våra erbjudanden i tre olika tjänsteområden inom Business Intelligence. QBIM hjälper dig och ditt företag som konsultresurs, med en komplett Business Intelligence-molntjänst kallat SaaS samt Data Broadcasting. Läs mer om vad som ingår i respektive tjänst och vad de kan ha för betydelse för er.

Konsult

Vi på QBIM är experter inom Business Intelligence och erbjuder konsultresurser inom Data Warehouse - ERP, avancerad analys och visualisering samt implementering och support.

Tjänster inom

Data Warehouse – ERPVisualisering
Avancerad Analys & Visualisering
Implementering & Support

Mjukvara (SaaS)

SaaS, Software as a Service, är en IT-tjänst som vi erbjuder dig som kund. Här ingår plattformarna Q-Analytics, Q-Health, Ski Analytics, Prism samt Myinfomonitor illustrator.

Tjänster inom

Q-Analytics
Q-Health
Myinfomonitor-Illustrator
Prism
Amazon Integration Platform
Ski Analytics

Data Broadcasting

Vi blir hela tiden överösta med information och data. Känner du igen dig i detta? Låt oss lösa problemet åt dig och ditt företag för en hållbar framtid.

Tjänster inom

Digital signage
Webcapturing tool