Om oss

Vilka vi är

QBIM är sammanslagna med det finska bolaget Cemron och ägs av bolaget SpectrumOne. Företaget grundades år 2013 och vi har i dagsläget 20 anställda inklusive samarbetspartners med spetskompetens inom Business Intelligence, BI. Huvudkontoret är placerat i Karlstad, men vi har också kontor i Jönköping och Stockholm, samt Tammerfors i Finland.

Vad vi gör

Vi arbetar med effektiv datadriven affärsutveckling som ger kraftfulla insikter. Det innebär att vi hjälper ditt företag med verksamhetsutveckling som bygger på datadrivna beslut, vilket gör att ni kan göra medvetna val och mindre förändringar men som ger stor effekt i er verksamhet. Det är viktigt att fatta rätt beslut i sin verksamhet och därför finns vi där för att hjälpa er. Genom att sätta upp ett automatiserat system som kombinerar flera olika datakällor hjälper vi er med Business Intelligence, BI, det vill säga den datadrivna affärsanalysen. Vårt uppdrag är att tillgodose er med ett välutvecklat beslutsunderlag och behandla er data i olika steg för att göra den mer begriplig. Tack vare vår expertis inom Business Intelligence gör vi detta möjligt.

Partnerskap

Vi anser att partnerskap med kunder, mjukvaruleverantörer och branschkollegor är något som gör oss starkare och får oss att växa. Idag är vi Microsoft Silver Partners och vi har också partnerskap med Alteryx och Cloud Explorers, för att uppnå och sträva mot gemensamma mål.

JOBBA HOS OSS

Datalagerutvecklare

Vision & Mission

Vision

QBIM är bolaget som förändrar sättet vi ser på data.
Genom de vinster vi möjliggör bidrar vi starkt till ett smart och hållbart samhälle.

Mission

QBIM är din strategiska partner för insamling, avancerad analys, prediktering och visualisering av din data.Genom våra visualiseringslösningar hjälper vi dig att få full insikt i din verksamhet - prioritera och fatta rätt beslut.Vi hjälper dig att maximera ditt värde och hjälper dig att förmedla dina insikter, så att alla förstår.

QBIM förändrar sättet som vi människor ser på data. Vi bidrar till ett smart och hållbart samhälle genom de resultat vi uppnår. Genom insamling, avancerad analys, prediktering och visualisering av er data är vi ditt företags strategiska partner. Vårt uppdrag är att hjälpa er att få full insikt i er verksamhet samt prioritera och fatta rätt beslut genom visualiseringslösningar. Vi hjälper er också att maximera ditt värde och förmedla era insikter på ett enkelt sätt som alla förstår.

Vi är en del av