MJUKVARA (SaaS)

Våra plattformar

SaaS, Software as a Service, är en IT-tjänst som vi erbjuder dig som kund. Här ingår plattformarna Q-Analytics, Q-Health, Ski Analytics, Prism samt Myinfomonitor illustrator.

Inloggningsportaler
Genom våra portaler Q-Analytics och Ski Analytics kan du som kund logga in och se dina analysrapporter som är helt responsiva på alla enheter. Här kan du tydligt samla alla dina datakällor och integrera dem med Q-Analytics. Plattformarna är väldigt lätthanterliga och gör att du genom det inbyggda analysprogrammet kan skapa dina egna rapporter med hjälp av vårt “drag and drop”-verktyg.

Du finner länkarna till inloggningsportalerna Q-Analytics och Ski Analytics nedan.Q-Analytics - https://qbimanalytics.se/Home/LoginSki Analytics - https://skianalytics.se/Home/Login?msclkid=5ea52001b4ed11ecb9714db0acf2f346

Ski Analytics

Ski Analytics är den fulländade plattformen för dig som driver skidanläggningar. Du kommer ha en utmärkt överblick av anläggningen och samtidigt se hur många besökare det är i skidbacken och på hotellen. Det här är en tjänst inom SaaS, Software as a Service, och tack vare den hämtas data från liftleverantören samt från boende- och skiduthyrningsystem. Du kommer ha möjlighet att följa upp din data och titta på prognoserna för just dina skidanläggningar.Behöver du bra förutsättningar och ett slående verktyg som samlar all data på en plats? Vi vill att du ska känna dig trygg med en plattform som transformerar, automatisera och visualiserar data för din skidanläggning. QBIM ger dig en effektiv och framgångsrik tjänst där du kan bevaka biljettbokning, skidskola, skiduthyrning och följa väderprognosen.

Q-Analytics

Vill du kunna omvandla, automatisera och visualisera din data? Då är Q-Analytics den rätta plattformen för dig. Du kan känna dig trygg med att vi hjälper dig och ditt företag att analysera vilka KPI-värden ni har och sedan tar vi fram den mest fördelaktiga lösningen för er.

Gällande KPI:er är det oerhört viktigt att kunna mäta och redogöra mängden data, eftersom det är där nyckeltalen kommer in och spelar stor roll. Via plattformen kan du på ett tydligt och enkelt sätt följa din affärsmodell, få en överblick över planeringen och förbättra den på lång sikt. Det innebär att du får möjlighet att utifrån ditt företags KPI-värden optimera verksamheten.Fördelen med Q-Analytics är att du som kund får all information och statistik samlad på en gemensam plats. Det ger dig bättre översikt och du slipper dessutom allt vad gäller IT-relaterade problem.Med en förmånlig och fast månadskostnad per användare ger plattformen dig mervärde i form av tydliga och enkla underlag som är baserade på flera datakällor. Du och ditt företag kommer därmed att ha möjlighet att analysera er verksamhet och ta kloka beslut framöver.

Q-Health

Har du en önskan om att få bättre kontroll på dina kunders köpbeteende och möjlighet att förutspå framtiden? Q-Health är den fulländade plattformen som hjälper dig att både behålla och utöka dina viktigaste kunder genom AI-driven analys. Det gör att du kan lägga tid på rätt kund vid rätt tillfälle. Vi guidar och hjälper dig med bra rapporter för du ska kunna förutse kundernas demografi framöver.

Prism

Ett CRM-system med smart visualisering som gör att du kan rikta dina marknadsföringskampanjer till rätt målgrupp. Datainsamlingen är grundläggande för att vi ska lyckas analysera de stora mängder data som finns tillgänglig och att du ska få större förståelse och insikter om just dina kunder. PRISM är en lättanvänd och effektiv plattform som gör ditt företags marknadsföring mer personlig genom att era kundlistor blir visualiserade. Det kommer leda till att ni får ut mer i värde och kan ta del av användbar data för att lyckas med er kommunikation.

Myinfomonitor illustrator

En datadriven visualisering utan någon kodning. Det är vad vi kallar enkelhet.Via illustrator kan du ansluta vilken data som helst och göra din information tillgänglig på ett begripligt sätt som alla kan förstå direkt.I realtidsanalysen kan du ta beslut utifrån din data och omsätta dina affärsmål med en visuell lösning i realtid. En lätthanterlig plattform med hundratals färdiga former och stenciler tillgängliga för dig att använda.

Amazon Integration Platform

Vår integrationsplattform låter dig integrera företagets system mot Amazon för att hämta ut aktuell försäljning och lagersaldon. Integrationen varnar när lagersaldona blir för låga och det då är dags att leverera ytterligare produkter till Amazon. I dagsläget integrerar vi Amazon med Navision & E-conomic men möjligheten att lägga till fler system finns. Amazon Integration Platform ökar effektiviteten i verksamheten genom att bygga bort manuellt arbete.

Tack för ditt meddelande
Oj då, Något gick fel när du skickade ditt meddelande

BOKA EN KOSTNADSFRI DEMO

Vi visar dig och dina kollegor hur våra olika system fungerar genom en grundläggande demoversion. Ni kan boka demo för Q-Analytics, Q-Health eller Ski Analytics. Fyll i bokningsformuläret till vänster med ditt namn, e-postadress eller telefonnummer och vilken demo du är intresserad av. Vi hör av oss så fort som möjligt.