QBIM söker en Senior Datalager utvecklare

May 3, 2022

2020-03-17

QBIM söker en Senior Datalager utvecklare med fokus på utveckling i Microsoft Plattformen. Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster samt att vi har flera intressanta innovations projekt för 2021 som vi hoppas kommer bli utvecklade och en möjlighet att ta nästa steg.

Att fatta rätt beslut är oftast varken lätt eller självklart. Grunden för varje beslut handlar alltid om ha rätt underlag. Att förstå läget och kunna analysera det rätt.

På QBIM är vi experter på att ta fram dessa underlag. Att i ert företags affärssystem och källdata hitta relevant information och visualisera den. Visualiseringar som gör underlag för affärskritiska beslut och processer tillgängliga och hanterbara.

Vi gör det helt enkelt lättare för dig att förstå verkligheten – och fatta rätt beslut.

Qbim växer och vi behöver bli fler duktiga konsulter och vi ser ett ökat behov att förstå och hjälpa kunderna ta fram korrekt affärsdata. Vi är ett mindre bolag som som är specialister inom beslutstöd vilket gör att man får vara med i alla processer i företaget med både utveckling av nya koncept samt hos kunder.

Vill du hjälper våra kunder med lösningar inom prisanalyser, prediktivt underhåll eller olika typer av effektivisering? Vi jobbar nära våra kunder och tar fram lösningar för bättre affärsbeslut och större förståelse för deras verksamhet.

Idag arbetar vi med Microsoft Azure och har egna portaler QbimAnalytics, SkiAnalytics samt SupplyChain4 där vi skapar transformationer, automationer samt analyser kundens data.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är trivs med en mix mellan kundkontakt och teknik. Du är intresserad av analys av data och vilka möjligheter det ger företag och organisationer. Du vill utvecklas i ett kreativt och engagerade team. Du gillar att möta och sätta dig in i kundens problem för att på så vis kunna bidra till en riktigt bra lösning.

Ditt engagemang inom området är däremot ett krav. Vi trivs med människor som har humor och det tror vi att du gör också.

God förståelse av svenska och engelska både i tal och skrift behövs för att arbeta hos oss.

Tjänsten är heltid och placering är Karlstad. Resor ingår i tjänsten. Om du har frågor om tjänsten så kontakt Daniel Rosmark – daniel@qbim.se