KOnsulT

Våra plattformar

I tjänsten konsultresurs ingår Data Warehouse - ERP, avancerad analys, visualisering samt implementering och support.

Vi på QBIM är experter inom Business Intelligence och erbjuder därmed projektledning och support som en konsultresurs. Data Warehouse är ett datalager som samlar stora mängder data från olika datakällor. Vi kan därför hjälpa dig som kund med en resurs som kan kopplas på när du exempelvis vill bygga effektiva datalager eller kopplingar av specifika systemmoduler inom Business Intelligence.Vill du få inblick i framtiden? Tack vare vår spetskompetens kan vi hjälpa dig att hitta samband i din historiska data genom en prediktiv analys som visar sannolikheten för hur framtidens betydelsefulla insikter kan visa sig.En nyckel till ett framgångsrikt samarbete inom Business Intelligence är att verkligheten måste samverka med informationstekniken. Våra värdefulla tjänster inom konsultresurs underlättar dina affärsbeslut.

Data Warehouse - ERP

Vill du ha en enkel resurs som du kan koppla på vid behov? Data Warehouse, det vill säga ett datalager, är en plattform som samlar in relevant information och sammanställer data från många olika källor. Vi hjälper dig att säkerställa att datakvaliteten är god och ger dig ett tillförlitligt underlag för både analyser och rapporter.

Avancerad analys och visualisering

Genom visualisering är det lättare för dig och ditt företag att förstå och få en överblick av analysen från den stora mängden data som finns tillgänglig. Vi hjälper dig att hitta samband och mönster genom en prediktiv analys. Det innebär att din verksamhet får nya insikter och en inblick i framtiden för att kunna ta rätt beslut.

Implementering och support

Vad är nyckeln till ett framgångsrikt Business Intelligence-arbete egentligen? För oss är det att verkligheten och IT samverkar med varandra. Allt har inte med IT att göra. Support, drift, kravanalys och projektledning är exempelvis värdefulla tjänster i vår konsultresurs som inte är relaterat till IT.

Tack för ditt meddelande
Oj då, Något gick fel när du skickade ditt meddelande

BOKA EN KOSTNADSFRI DEMO

Vi visar dig och dina kollegor hur våra olika system fungerar genom en grundläggande demoversion. Ni kan boka demo för Q-Analytics, Q-Health eller Ski Analytics. Fyll i bokningsformuläret till vänster med ditt namn, e-postadress eller telefonnummer och vilken demo du är intresserad av. Vi hör av oss så fort som möjligt.