Data Bradcasting

Vi visualiserar ditt data

Vi blir hela tiden överösta med information och data. Känner du igen dig i detta? Låt oss lösa problemet åt dig och ditt företag för en hållbar framtid.

Med hjälp av datavisualisering kan vi förmedla insikter på rätt sätt och till respektive mottagare, vilket kan ske via intranät, digitala skyltar eller mail. För att nå ut med insikterna och informationen till rätt mottagare har QBIM utvecklat egna verktyg som är anpassade för att vara effektiva för dig som använder dem. Vi använder oss också av relevanta globala plattformar.

Myinfomonitor DS och Webb app capture

Insamling av data ska inte vara komplicerat. Det tror vi att ditt företag håller med oss om. Vi rekommenderar er därför att använda våra lätthanterliga verktyg Myinfomonitor DS och Webb app capture inom tjänsten Data Broadcasting. Det är två toppmoderna system som är utformade för att visualisera och samla in data på ett konkret och enkelt sätt. Myinfomonitor DS är ett modernt CMS-system när ditt företag är i behov av digital skyltning. I plattformen Webb app capture kan du fånga alla webbaserade applikationer och rapporter för att leverera ett lysande resultat till alla i din organisation.

Visst låter det lätthanterligt? Det kräver dessutom ingen kodning och verktygen omvandlar företagets data till handlingsbara IT-system.Vi hjälper dig att leverera och installera systemen som är utvecklade och anpassade efter de behov som just ditt företags har.

Tack för ditt meddelande
Oj då, Något gick fel när du skickade ditt meddelande

BOKA EN KOSTNADSFRI DEMO

Vi visar dig och dina kollegor hur våra olika system fungerar genom en grundläggande demoversion. Ni kan boka demo för Q-Analytics, Q-Health eller Ski Analytics. Fyll i bokningsformuläret till vänster med ditt namn, e-postadress eller telefonnummer och vilken demo du är intresserad av. Vi hör av oss så fort som möjligt.